Yvonne Groen

Yvonne Groen

Zo'n 15 jaar geleden ben ik, vanuit de ervaring wat zingen met me doet, me gaan verdiepen in de wereld van klank en trilling. De eerste klankschaal in mijn leven, raakte me letterlijk meteen in mijn hart en van daar uit heb ik besloten de opleiding “Klankmassage volgens de methode Peter Hess” te gaan volgen.
Daar ben ik nog steeds heel blij om, want het blijft een wonder om te ervaren wat er allemaal kan gebeuren door te werken met klank.

Al ruim 10 jaar heb ik nu officieel een eigen praktijk als Klankmasseur en in de loop der jaren heb ik de volgende aanvullende vak-modules (gecertificeerd) gevolgd:

  • De gong in de Klanktherapie
  • Klank en stervensbegeleiding
  • Klank in kindergroepen
  • Ontwikkelingspsychologie en klank
  • Professionalisering in Klankmassages
  • Genezingsprocessen begeleiden met klank.

Daarnaast heb ik op verschillende plekken met groepjes mensen gewerkt aan ontspanning en verbinding met jezelf met behulp van klank. Ook hier bij het Yogahuis organiseer ik al sinds september 2016 elke maand een Adempauze met klankschalen, gong en shanti. Liggend op een matje, lekker warm onder een dekentje, kun je hier een uur lang genieten van de helende klanken van deze instrumenten. Door je focuspunt te verleggen van je hoofd naar je lijf, wat we doen met klank, adem, volgen van mijn stem, kun je zo weer langzaam in je eigen “stiltegebied” terecht komen. Daar verbind je je met wie je werkelijk bent zodat je de uitdagingen, die je in je dagelijks leven tegenkomt, weer beter aan kunt.

De wereld van klank en frequentie is enorm uitdagend en ik denk niet dat ik daarin ooit uitgeleerd ben!
“Klank zet alles in beweging en is een poort naar verandering”
Kom het zelf maar eens ervaren, je bent van harte welkom! Contactgegevens: Yvonne Groen 06-44540993 info@yvonnegroen.nl www.yvonnegroen.nl