Praktische informatie

Momenteel geven we bij het Yogahuis les volgens een speciaal corona-protocol. Je kunt dit opvragen door een mailtje te sturen aan info@yogahuisalmere.nl.

De kosten van de wekelijkse lessen, workshops, losse consulten en behandelingen zijn niet allemaal gelijk. Klik op de verschillende disciplines onder de knop Aanbod en tarieven voor de juiste informatie.

Als je niet bij de les kunt zijn, wil je je dan bijtijds afmelden bij de docent van wie je les hebt?

Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties en niet op nationale feestdagen.

In de maanden juli en augustus is het speciale zomerrooster van kracht.

Wanneer je een les hebt gemist, mag je die inhalen, als het kan in dezelfde week, of een week later. Uiteraard wanneer er plaats is. Laat wel even weten wanneer je wilt komen inhalen. Tijdens het zomerrooster kunnen geen gemiste lessen worden ingehaald. Lessen kunnen ook niet meegenomen worden naar het volgende seizoen.

Het opsparen van gemiste lessen is niet mogelijk en lesgeld wordt niet terugbetaald.

Een les die uitvalt wordt wèl vergoed of ingehaald.

Draag gemakkelijk zittende kleding en laat rammelende sierraden thuis of doe ze tijdens de les af. Gebruik liever geen sterk geurende parfum o.i.d..

Het is fijn om een vest/trui en sokken mee te nemen om te dragen tijdens de lange ontspanning aan het eind van de les. In de yogaruimte mag je alleen op blote voeten of op sokken lopen.

Het is verstandig niet kort voor de les te eten. Als het niet anders kan, eet dan iets licht verteerbaars.

Als je medische problemen hebt, meld dat dan altijd even vooraf, dan kunnen we daar tijdens de les rekening mee houden.