Kalliopi

Kalliopi

Mijn naam is Kalliopi. Ik ben geboren in Athene. Inmiddels woon ik al meer dan 32 jaar in Nederland. Ik kwam hier in contact met verschillende alternatieve geneeswijzen en heb daarin ook opleidingen gevolgd. Zo heb ik healings en readings leren geven, volgde ik een opleiding in Shiatsu massage en ook in Soul Body Fusion en Reconnective Healing. Op verzoek geef ik energetische healing massages en reconnective healings. Met die massages breng ik je weer in contact met je oorspronkelijke levensenergie.

Maar waar ik nog wel het meest enthousiast over ben is Tog Chöd (Tibetaanse meditatieve zwaardkunst), gecreëerd door de boeddhistische Lama Tulku Lobsang Rinpoche. Sinds 2011 beoefen ik deze zwaardvorm. Ik heb in Duitsland lessen gevolgd bij Tulku en daar ook examen gedaan om zelf les te mogen geven. In Nederland heb ik jaren lang Tog chödles gevolgd bij mijn geliefde lerares Janet Kunst, en dat doe ik nog steeds regelmatig.

Mijn persoonlijk ervaring met Tog chöd is: In welke hoek ik door situaties die ik tegenkom in mijn leven ook gedreven word, ik kan eruit komen. Beginnend met wat er op dat moment in mij leeft, breng ik het in beweging, zonder sturen of willen, alleen maar meebewegen en observeren. Er verandert altijd iets.